en hånd med fjernkontroll

Kjære kunde

I dag har mer enn 9 av 10 nordmenn digital-tv, og vårt hovedfokus fremover er å videreutvikle vårt digitale tv-tilbud. Samtidig er vi opptatt av at du som kunde med analoge grunnpakke skal ha et godt tilbud. Derfor gjennomfører vi snart endringer i ditt kanalutvalg.

Fra 11. april vil du ha tilgang til følgende kanaler i den analoge grunnpakken;

tv-kanaler

De mest populære norske kanalene vil fortsatt være inkludert i pakken. I tillegg introduserer vi to nye kanaler; TV 2 Nyhetskanalen er Norges eneste 24-timers nyhetskanal med en målsetting om «å være først med det siste».

Max er en populær underholdningskanal fra TV Norge og under slagordet «litt tøffere TV» får du tilgang til serier og filmer, samt fotballkamper fra La Liga og Europa League. Samlet vil det nye analoge tilbudet utgjøre mer enn 80 % av tv-seeing i Norge i dag.

Valgfrihet med digital-tv

I det nye digitale-tv tilbudet, inkluderer frihet til å velge kanaler. Det vil bestå av de mest populære norske og utenlandske kanalene, i tillegg til muligheten til å legge til kanaler du er interessert i. Ønsker du mer nyheter eller barnevennlig innhold kan du for eksempel velge BBC World News eller Disney Junior.

For bare Kr 80,- mer pr mnd kan du få digital-tv med mer enn 40 kanaler (Get-boks Mikro er inkludert).

Publisert 11. mars, 2013