Kundeservice

Vi er opptatt av at du er fornøyd

Det skal være enkelt å få tak oss i Nokab. Derfor har vi chat på nokab.no, og vår chat-funksjon på facebook er betjent alle dager frem til 21:30. Søk opp Nokab på facebook, og kontakt oss der 🙂

Vårt besøkssenter har åpningstider alle hverdager 08:00–17:00, og har telefontid 08:00–16:00. Onsdager er vi kveldsåpent frem til 21:00. Lørdager 10:00–16:00.

E-poster svarer vi senest dagen etter. Vi gjør vi det vi kan for å hjelpe. Om ikke kundesenteret klarer å løse problemet, har Nokab fem teknikere ute på veien i Nittedal, og ofte kan vi hjelpe deg samme dag.

Kontaktinformasjon

TLF.: 67 06 15 19

E-post.: firmapost@nokab.no

Facebook

Vårt kundesenter ligger på Hagan mellom inngangen til cafeen og folkets hus. Her kan du hente dekodere og internett-modem, eller bare komme innom hvis du har spørsmål.

Vakttjeneste

I helger og på hverdager etter kl 16:00 treffer du oss enklest via vår facebookside. www.facebook.no/norskkabeltv er betjent alle dager frem til kl 21:30. E-poster svarer vi senest dagen etter. 

husk at du kan sende meldinger på chat på nokab.no.

Nokab rykker ut ved utfall, og når når flere husstander har problemer, og våre teknikere har vakt alle dager frem til kl. 2130.

Noen ganger hender det at tv-bildene er kornete, dekoderen hakker eller at internettmodemet krangler. Fortvil ikke det meste kan fikses selv og her vil du finne tips om hvordan dette kan gjøres. Du vil også på denne siden finne diverse brukerveiledninger og pdf´er.

Vi kan styre ditt skrivebord og hjelpe deg med oppsett. Last ned fjernhjelpmodulen fra TeamViewer nedenfor Få fjernhjelp av Nokab

Bli kunde i dag!

Nokab, Hellinga, Hagan, Norge