Hopp til hovedinnhold
Tilbake
Utklipp av en avisartikkel fra Aftenposten 5.januar 1988 som omhandler at Nokab var først ute med TV3 i Norge.
Publisert på

Takk for tålmodigheten!

Takk for tålmodigheten. Den setter vi umåtelig pris på - og vit at vi presser på Telia med det vi kan.

Partene har dialog, og de kan ikke klare seg uten hverandre, selv om Nent sier noe annet. Vi snakket nettopp med Telia som bekrefter at det er dialog, men at det fortsatt er uenighet om hvor mye prisen må opp, og i hvilken grad kundene kan velge bort dyre sportsrettigheter. Hadde Telia sagt ja til forslaget til Nent, så hadde kanalene kommet på - men til en vesentlig høyere pris. Som man sier; penga som rår...

Vedlagt et utklipp fra Aftenposten 5 januar 1988, som viser at vi i Nokab var aller først ute med TV3 i Norge - et samarbeid vi på ingen måte har planer om å avslutte. Vi synes dette er megatrist, og flaut at store aktører bruker våre kunder som brekkstang.

Vi krysser fingrene for en snarlig løsning - og forstår veldig godt din frustrasjon 
????????