Feil med internett i hele Norge

Publisert på
Mange kunder i Norge opplever feil med internett. Teknikere er på saken. Beklager det inntrufne!
Mange kunder i Norge opplever feil med internett. Teknikere er på saken. Beklager det inntrufne!

Takk for tålmodigheten, og takk til dere som raskt sier i fra at noe ikke helt stemmer. Med doble (redundante) føringsveier inn mot alle hovedsentraler, forstår man raskere hvor feilen ligger når man får meldinger fra et stort geografisk område. Dette hjelper til med raskere feilretting. Takket være dere var Nokab først til å melde om sentrale problemer. Vi beklager det inntrufne, og skal gjøre det vi kan for at det er skikkelig-skikkelig lenge til neste gang.

Mvh, oss i Nokab

PS: om du fortsatt har problemer kan det kanskje hjelpe å ta strømmen ut i minst 10 sekunder, før du setter den på igjen.