Hopp til hovedinnhold

Strømming og TV

Lag din egen strømme og TV-pakke!

Sett sammen innholdet slik det passer deg! Med Teliaplay fra Nokab kan du se hva du vil, når du vil – og hvor du vil. Strøm hva du vil i hele EU! Du får tilgang til alle de vanlige TV-kanalene i tillegg til et stort utvalg av sportskanaler, filmer, serier og en rekke strømmetjenester som Netflix, HBO, TV2 Play, Viaplay, og masse annet.
Bilde av TV som har startet avspilling av en film.

Telia Play gir deg uendelige muligheter!

Med Telia Play kan du se TV der du ønsker. Bruk mobilen, nettbrettet og laptopen – og selvsagt TV-skjermen, gjerne med Telia box. Du kan også ta opptak, laste ned og se innholdet offline, når du vil.

Sett sammen din egen underholdningspakke i Valgmenyen - velg blant et stort antall TV-kanaler, strømmetjenester, filmer og serier. Med TV fra Telia er du garantert et tettpakket TV-program.

Illustrasjon av Telia Play på PC og mobil

Mer sport, mer underholdning

For en fast sum i måneden får du tilgang til våre premium-tjenester, med mer sport, mer drama, mer underholdning. Du kan også leie innhold - velg mellom tusenvis av filmer og serier, både nyheter og klassikere.
Bilde fra en fotballkamp i en stadion.

Skal du flytte inn i et borettslag eller sameie?

Vi har kollektive avtaler med mange borettslag og sameier. Du som beboer får rabatterte priser og stor fleksibilitet til å tilpasse TV- og bredbåndstjenester til ditt behov. Ta kontakt, så sjekker vi om ditt borettslag har en avtale med oss – og hjelper deg i gang.

Dronebilde av landskap i Nittedal, med utsikt over rådhuset og Mosenteret i Nittedal.