Hopp til hovedinnhold
Tilbake
Publisert på

Fakta om Nokab

Konkurranse er sunt, også i fiberbransjen. I disse tider blir vi kontaktet av forvirrede kunder som har hatt besøk av representanter fra en annen leverandør. Så derfor litt fakta om Nokab, fiber, TV og sånt;


Nokab ble etablert allerede i 1982, og i 2022 feiret vi 40 år i Telecom. Vi leverer fiberbredbånd og TV-tjenester til kunder i Nittedal og deler av Romerike.

En viktig del av vår visjon er å gi tilbake til nærmiljøet, og derfor gir vi støtte til idrett og kultur. Vi ønsker å ta ekstra godt vare på kundene våre, som er noe av grunnen til at Nokab har Norges mest fornøyde bredbåndskunder (EPSI, 2022). 

 

 

Skal Nokab legge ned?

Absolutt ikke. Nokab har koblet Nittedal til verden siden 1982, og ingen planer om å slutte med å gi gode digitale opplevelser.


Har Telenor bedre fiber enn Nokab?

Nei. Våre kunder er garantert et robust og fremtidsrettet fibernett, og alle kunder har minst 99% fiber. Og snart får alle fiber hele veien inn.


Kan hvem som helst benytte fiberen til Telenor?

Telenor er regulert, og aktører kan kjøpe plass i nettet. Prisen er høy, i tillegg til at vi ikke kan rette feil på fiber som andre eier. Derfor mener vi det er best at Nokab eier og drifter sitt eget nett.

 

Hvor raskt kan jeg få hjelp fra Nokab sin kundesupport?

Vårt kundesenter har åpent fra kl. 08:00-20:00 alle hverdager, lørdager 10:00-16:00 og vi er tilgjengelig på chat via nettsiden vår eller Facebook alle dager til 20:00. Du kan både komme innom, ta kontakt over telefon, e-post eller chat. 

 

Har du behov for et hjemmebesøk, kommer vi stort sett samme dag eller dagen etter. 

 

Hva er inkludert i TV-pakken min hos Nokab?

Med TV fra Nokab har du tilgang til Norges beste TV- og strømmetjeneste. Velg blant over 100 kanaler og strømmetjenester som HBO Max, Netflix, ViaPlay, TV2 Play eller Eurosport-pakken. Se hva du vil, når du vil - og hvor du vil. Du kan strømme i hele EU eller laste ned innholdet via Telia Play eller vår Telia Box. Enklere blir det ikke.

 

 

Sitter du igjen med noen spørsmål eller fått et tilbud du bare ikke klarer å si nei til, håper vi du tar kontakt med oss. Med 7000 kunder på 40 år er hver eneste kunde viktig. Takk for at du handler lokalt!